Spuiterij en schadeherstelbedrijf oldtimers

Gespecialiseerd FOCWA/Eurogarant
Het bedrijf is gespecialiseerd in (industrie-) spuitwerk, autoschadeherstel en restauratie van oldtimers. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 450.000

EBITDA

€ 30.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Automotive, transport & logistiek

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30015

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Het bedrijf is gespecialiseerd in (industrie-)spuitwerk, autoschadeherstel en restauratie van oldtimers. Het bedrijf bestaat ruim 18 jaar en heeft een goede naam in de markt.

Locatie
De gehuurde bedrijfslocatie is gelegen in Midden-Gelderland en beschikt over een werkplaats, spuitcabine, kantoor, kantine en ruim buitenterrein. De inventarissen (inclusief spuitcabine) zijn up-to-date en voldoen aan de milieueisen.

Klanten
De werkzaamheden worden uitgevoerd voor zakelijke opdrachtgevers (inclusief verzekeraars) en in beperkte mate voor particulieren.

Omzet
Het omzetniveau bedraagt circa EUR 450.000 op jaarbasis en is winstgevend. Buiten de eigenaar zijn 3 FTE werkzaam in de onderneming.

Bijzonderheden
Het bedrijf heeft een uitstekende regionale naamsbekendheid. De bedrijfslocatie is (extern) gehuurd. Het huurcontract kan voortgezet worden, maar dit is niet noodzakelijk. De huidige locatie biedt de mogelijkheid om hogere omzetvolumes te realiseren. Het bedrijf is aangesloten bij gerenommeerde kwaliteitsborgings- en keuringsinstanties.

Reden verkoop
De ondernemer is vanwege leeftijd op zoek naar een geschikte overnamekandidaat, waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Geschikt voor
De onderneming biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler in de spuit en schadeherstelmarkt. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze sector.

Aangeboden belang
De ondernemer wenst het gehele bedrijf te verkopen (activa/passiva).

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.