Wil in de voetsporen van Treatwell treden

Platform waar nu al meer dan 4.000 paramedische en alternatieve specialisten in Nederland te vinden zijn. Neem contact op via Brookz

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Op aanvraag

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie
IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29343

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Het platform is een dynamisch platform waar nu al meer dan 4.000 paramedische en alternatieve specialisten in Nederland te vinden zijn. Ongeveer 1.000 gegevens van andere specialisten staan klaar om online gezet te worden. Het platform wil voor deze doelgroep in de voetsporen treden van Treatwell.

Bijzonderheden
Het platform heeft ook een vergelijkingsmodule om over te stappen van zorgverzekering. Ongeveer 1 miljoen Nederlanders stappen rond de jaarwisseling namelijk over naar een andere zorgverzekeraar. 

Platform
Het platform biedt veel content. Op het platform staat onder andere de meeste uitgebreide voedingswaarde tabel in heel Nederland online met uitgebreide informatie over voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Ook kunnen consumenten zelf binnen een persoonlijke BMI, BMR en ADH test doen en de resultaten online zien en naar zichzelf e-mailen of met anderen delen.

Workflow en data analyse
Een uitgebreide workflow en data-analyse is in de website ingebouwd ten behoeve van een efficiënt beheer. De website is in een veilige en gecertificeerde omgeving gebouwd en wordt beheerd door een professionele en betrokken IT-dienstverlener. Het platform is klaar voor gebruik en middels een ingebouwde CMS is het makkelijk om nieuwe informatie direct online te plaatsen.

Onderzoek alternatieve genezing
Volgens wetenschappelijk onderzoek wordt in Europa aanvullende en alternatieve zorg steeds belangrijker om onze gezondheid in balans te houden. Onderzoek van het CBS wijst uit dat Nederlanders erg tevreden zijn over hun behandeling bij een alternatieve genezer en geven gemiddeld een 8,1 als rapportcijfer.

De vraag in Nederland en het buitenland
In Nederland staan ruim 50.000 paramedische en alternatieve specialisten geregistreerd. Volgens het CBS gaan ongeveer 15% van de Nederlanders per jaar naar een paramedische of alternatieve specialist. Dat zijn 2,3 miljoen mensen in Nederland, met in totaal 14 miljoen patiëntencontacten per jaar. In landen als Duitsland en Frankrijk ligt het bezoekpercentage zelfs hoger en is respectievelijk op 65% en 50%. De domeinnamen van de meeste andere West-Europese landen zijn ook in het bezit.

Mogelijkheden platform
Aangesloten specialisten kunnen in een eigen omgeving hun agenda, openingstijden en klanten bestand online beheren. Consumenten kunnen hun persoonlijke afspraken in een gesloten omgeving inzien en een al of niet anonieme beoordeling over hun laatste behandeling door de betreffende specialist geven.

Kerncijfers
Platform is klaar, maar er is nog geen omzet.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer ziet zichzelf niet als de ideale persoon om het bedrijf te leiden in de volgende (groei-)fase.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.