Straal- en coatingbedrijf Midden-Nederland

Het bedrijf is verplaatsbaar


Beschrijving

Het bedrijf is een onderneming dat in oorsprong ruim 70 jaar bestaat en een viertal bedrijfsprocessen kent: stralen, schooperen, glasparelen en coaten middels natlakken. 

Groeiambities
Het bedrijf valt te typeren als een bedrijf met een sterk regionaal karakter. Het bedrijf heeft enige ambitie om op landelijke schaal te werken.

Bijzonderheden
Het bedrijf staat bekend als betrouwbaar, flexibel en levert een goed kwaliteitsproduct. Dit kan worden ondersteund door het zeer stabiele en vaste cliëntenbestand van het bedrijf.

Ervaring
Door de jaren heen heeft het bedrijf een ruime ervaring opgebouwd in haar dienstverlening. 

Opdrachtgevers
De opdrachtgevers zijn vooral metaalverwerkingsbedrijven, scheepvaartbedrijven en fabrieken. De werkzaamheden vinden alleen in eigen bedrijfshallen / fabriek plaats.  

Klanten
Het bedrijf heeft ongeveer 100 vaste klanten, deze zijn merendeels  gevestigd binnen een straal van 40 km rondom de vestigingsplaats. Klanten worden via mond-tot-mondreclame verworven.

Groeipotentie
Het bedrijf heeft een behoorlijke groeipotentie indien het gehuisvest wordt in een hogere loods.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Profiel koper
Deze onderneming is interessant voor:

  • Strategische kopers die beschikken over een hoge loods en graag in deze niche zouden willen groeien of toetreden vanuit stabiel en goed renderend bedrijf met een stabiel en betrouwbaar klantenbestand in een kansrijke regio biedt het bedrijf kansen. 
  • MBI kandidaten met grote affiniteit met de branche en activiteiten van de onderneming en die over goede commerciële en communicatieve vaardigheden beschikken en de ambitie hebben om te groeien. 

Omzet

€ 400.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Midden Nederland

Sector

Automotive, transport & logistiek, Industrie & productie

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28818

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!