Strategisch designbureau

Strategisch designbureau met goede positie in het hogere marktsegment


Beschrijving

De onderneming is gespecialiseerd in corporate identity en merkontwikkeling. De geschiedenis van het strategische designbureau beslaat enkele decennia. Door zich te laten leiden door inhoud en creativiteit en door onverminderd vast te houden aan onafhankelijkheid heeft het bureau een unieke en gerenommeerde positie verworven en een indrukwekkend portfolio opgebouwd van bekend en erkend grafisch werk voor grote bekende merken.

Bijzonderheden
Het bureau laat een consistent beeld zien van langdurige samenwerking met opdrachtgevers en is een gewilde werkgever.

Marktsegment
De focus ligt op het hogere marktsegment. Het bureau richt zich daarbij niet op een specifieke markt maar is sterk vertegenwoordigd in finance en zakelijke dienstverlening, zorg en zorgomgeving, bouw en infra en het onderwijs.  

Reden verkoop
De huidige eigenaar heeft bijna 30 jaar in het bedrijf gewerkt, als grafisch ontwerper, in managementfuncties en uiteindelijk als directeur/eigenaar en heeft nu de ambitie om tijd vrij te gaan maken voor andere uitdagingen.

Opvolging
Opvolging van buiten zal beter in staat zijn het bureau de toekomst in te loodsen. Dat kan een toekomst zijn waarin het bureau haar unieke onafhankelijke positie blijft claimen, maar ook een keuze voor het aangaan van samenwerkingen of het aansluiten bij een grotere organisatie bieden kansrijke vooruitzichten.    

Omzet

€ 750.000

Aantal Fte

6-10

Regio

West Nederland

Sector

Media, reclame & communicatie

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28349

Online Kerstshow | 3 dec | 15.30 uur

Online Kerstshow

Programma

Kijk donderdag 3 december van 15.30 - 17.00 uur naar de online Kerstshow van Brookz & Dealsuite. De ultieme afsluiting van een bijzonder overnamejaar!

  • Top 10 mooiste MKB-deals
  • Outlook 2021
  • Column Robert De Boeck
  • Lancering Brookz 500
  • Bekendmaking winnaars F&O Awards
Schrijf je in!