Middenin het centrum van één van Nederlands bekendste kustplaatsen

Succesvolle lunchroom middenin het centrum van één van Nederlands bekendste kustplaatsen. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 250.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29943

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Het restaurant is gelokaliseerd middenin het centrum van één van Nederlands bekendste kustplaatsen. De onderneming bestaat sinds 2017 en beschikt over een zéér goede naam, hetgeen op te maken valt uit de talloze positieve recensies. Het restaurant is zeven dagen in de week overdag geopend.

Locatie
De locatie is gesitueerd aan één van de drukste winkelstraten. Het restaurant is sfeervol ingericht en beschikt over ruim 40 zitplaatsen; inclusief een buitenterras. Het pand wordt gehuurd. Onderdeel van de huur is een inpandige kelder. Het restaurant heeft een ruime parkeergelegenheid op loopafstand beschikbaar. Ook openbaar vervoer bevindt zich vlakbij. 

Personeel
de onderneming wordt gerund door de eigenaren, met de assistentie van parttime-krachten. Overname personeel is bespreekbaar.

Omzet
Het restaurant beschikt over een gezonde omzet, niet alleen in het toeristische seizoen. 

Bijzonderheden:

  • De menukaart varieert van uitgebreide ontbijtkeuzes tot luxe salades. Internationaal georiënteerd, veelal home-made en natuurlijk koffie van bijzondere kwaliteit. 
  • De menukaart, inrichting én klantbenadering vormen tezamen een succesvol concept, een concept ‘on-Nederlands’ en gebleken succesvol!
  • De huidige vergunning kent de mogelijkheid ook in de avond geopend te zijn. In Corona-tijd zijn hier reeds zéér positieve ervaringen mee opgedaan.
  • De onderneming heeft een uitstekende reputatie, veel vaste gasten uit de hele regio.  
  • De keuken beschikt over alle benodigde apparatuur, met onder meer een gespecialiseerde koffiemachine.

De vraagprijs
De overnameprijs is € 225.000.

Geheimhoudingsverklaring
Bij serieuze interesse zullen wij u, onder geheimhouding, verdere informatie doen toekomen. De huidige eigenaar is enthousiast bereid de overname optimaal te begeleiden.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.