Supplier backoffice-systeem

Online platform

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 100.000
FTE 2-5
Beschrijving

De supplier backoffice is een uniek systeem waarin het mogelijk wordt om een of meerdere webshop concepten centraal te beheren door middel van een online platform. Hierin wordt gebruik gemaakt van een centraal bestand met producten en assortimentsbeheer.

Producten
Het is mogelijk om centraal een producten databank op te stellen. Hierdoor kunnen alle vestigingen die gebruik maken van een webshop onder deze overkoepelende paraplu automatische nieuwe producten ontvangen.

Assortimenten
Wanneer de producten in het systeem zijn aangemaakt, kunnen deze worden samengevoegd tot een assortiment. Daarnaast zal bij het toevoegen van een nieuw product aan een assortiment, dit product direct ingeladen worden in alle vestigingen waarbij het assortiment is gekoppeld.

Vestigingen
Iedere klant wordt aangemaakt als een eigen vestiging in het systeem, hiermee krijgen ze toegang tot hun eigen assortiment en voorraad beheer.

Eigen webshop per vestiging
Iedere vestiging heeft zijn eigen webshop, binnen deze webshop hebben ze zelf de controle over de pagina’s en welke producten getoond worden.

Betaalmogelijkheden
Betalingen voor webshop bestellingen kunnen gekoppeld worden aan een betaalaccount bij pay.nl.

Kassasysteem
Wanneer de vestigingen ook een fysieke winkel hebben om directe verkoop aan klanten te faciliteren, is er een mogelijkheid om gebruik te maken van een kassasysteem welke gekoppeld is aan het portaal van de vestiging. Door gebruik te maken van dit kassasysteem blijft ook de voorraad weer actueel en kunnen hier ook geen producten verkocht worden die benodigd zijn voor eventuele webshop orders. 

Voorraadbeheer
Het systeem laat de huidige voorraad van producten zien en bewerken. Wanneer toekomstige leveringen in het systeem bekend zijn vanuit de leverancier, met beoogde levertijdstip, biedt het systeem de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen die op een later tijdstip uitgeleverd kunnen worden.

Promoties/Kortingscodes
Promoties en kortingsacties kunnen vanuit het centrale concept worden ingevoerd als een landelijke actie of als een actie die enkel voor deze winkel geldt, bijvoorbeeld; percentage korting tijdens een periode, kortingscodes etc.

Platform prestaties
Dit systeem is al jaren in gebruik voor het faciliteren van de verkoop van consumentenvuurwerk en het verkopen van sportprijzen;

  • Platform is al 12 jaar in gebruik
  • Bestaande klanten (winkels) waarderen de applicatie heel hoog op gebruiksvriendelijkheid
  • Meer dan 600 aansluitingen waarvan meer dan 350 webshops
  • Meer dan 210.000 on-line orders worden verwerkt in een tijdsbestek van 4 maanden
  • Meer dan 600.000 kassa orders in 3 dagen
  • Platform faciliteert in meer dan € 25 mln vuurwerkomzet per jaar

 

Brookz Sectormonitor IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling jou bij helpen.

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 100.000
FTE 2-5