Zoekt investeringsmaatschappij voor internationale uitbreiding

Takeaway keten zoekt investeringsmaatschappij voor internationale uitbreiding. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 70.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Detailhandel
Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30358

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Take-away-concept zoekt strategische partner om internationaal uit te breiden. Momenteel één draaiende vestiging in Amsterdam. Veel lovende recensies. Het concept heeft een geweldige review in de krant gekregen en kortgeleden heeft er een movieshoot/interview plaatsgevonden met de oprichters.

Het bedrijf is vorig jaar tijdens corona opgestart in een huiskeukentje en na vier maanden draaien bleek dat er een winkelpand met grotere keuken benodigd was. Drie maanden later is er een pand gevonden en is er vier maanden verbouwd en is de eerste vestiging geopend.

Locatie
Op dit moment is er in Amsterdam-West een vestiging, deze is drie maanden geleden geopend. De oprichters willen graag nog twee vestigingen in Amsterdam openen om daarna direct de internationale markt op te gaan.

Klanten
Bezoekers hebben veelal het idee dat dit bedrijf een bestaande internationale keten is vanwege de professionaliteit waarmee alles is aangepakt. De doelgroep bestaat uit voornamelijk expats uit Engeland, Australië, Ierland en Schotland en daarnaast Amerika, India en Rusland. De Nederlanders die het product hebben geprobeerd, komen in 95% van de gevallen terug als vaste klant. Het bedrijf heeft een vast klantenbestand waarbij sommige klanten 4 tot 5 keer per week bestellen.

USP
Het product is uniek in de take-away-wereld, er is geen product als deze op de markt. Het bedrijf heeft als USP dat het eten gloeiend heet aankomt bij de besteller, minimaal 75 graden, ongeacht bezorgtijd.

Groeimogenlijkheden
De groeipotentie bestaat uit een grotere bezorgcirkel, een vestiging dichter bij de expats en internationalisering. De vaste klanten uit Engeland, Ierland en Schotland hebben te kennen gegeven dat dit nog beter is dan ze in hun thuisland hebben en dat ze dit concept zouden zien als een grote ketenmogelijkheid in hun thuisland.

Medewerkers
Het personeel bestaat momenteel uit twee fulltimers, drie parttimers en twee oprichters.

Omzet
In de afgelopen 3 maanden is er gemiddeld €17.500 aan omzet per maand gerealiseerd.

Geschikt voor
De oprichters zijn op zoek naar een investeringsmaatschappij of strategische partner om het concept internationaal uit te kunnen rollen.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.