Technisch ingenieursbureau in Noord-Brabant

Met name actief in de civiele sector


Beschrijving

De onderneming biedt, al meer dan 10 jaar, een breed scala aan services aan. Van het uitwerken van beheer- en beleidsplannen, het maken van tekeningen, het inspecteren van objecten in de openbare ruimte, het opstellen van - en toezien op - (groen)bestekken tot het opnemen van onderhoud en opstellen van klein en groot onderhoudsplannen.

Afnemers
Afnemers bevinden zich zowel op de (hoofdzakelijk) Nederlandse- en de Belgische markt. De afnemers zijn met name provincies, lokale overheden en waterschappen, maar daarnaast ook stichtingen, collega bedrijven en particulieren.

Bijzonderheden
De onderneming heeft een goede positie in de branche met een uitstekende reputatie en een trouw klantenbestand.

Reden verkoop
De reden van verkoop is dat de eigenaar zijn focus wil verleggen en zich weer meer wil richten op het vakinhoudelijke aspecten van het werk en minder op managementtaken. Daarnaast exploiteert de verkoper nog een andere onderneming, waar hij zich meer op wil gaan richten. Deze onderneming concurreert niet met de te verkopen vennootschap. Na verkoop is de ondernemer, nog afgezien van een goede overdrachtsperiode, bereid om (enige jaren / parttime) betrokken te blijven bij de onderneming.

Omzet

€ 450.000

Winst

Nettowinst € 100.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Zuid Nederland

Sector

Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#23640

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!