Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Technisch installatiebedrijf

Specialist in warmtetechniek


Beschrijving

Onderneming is specialist in warmtetechniek (opwekking en opslag) met ruim 20 jaar ervaring. Combinatie van kennis van installaties en engineering levert regie over groot deel van de keten. Veel ruimte voor groei door toenemende focus op duurzaamheid en subsidies.

Bijzonderheden
Het bedrijf is centraal gelegen, actief in een nichemarkt en heeft goede resultaten en een goed opgeleid team engineers en installateurs beschikbaar. De particuliere (30%) en zakelijke (70%) klantenkring zorgt voor een groeiende (contract-)omzet.

Risicoprofiel
Laag risicoprofiel door de toenemende interesse en focus op duurzaamheid en innovatie in de markt. Groei in brutomarge is nog eenvoudig mogelijk mede gezien transitievraag. Veel doorlopende onderhoudscontracten.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen. Een gefaseerde overdracht is bespreekbaar.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 2,750,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Midden Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek
Type klanten
B2B
Profielnummer
#29062
Rechtsvorm
B.V.