Met een eigen werkplaats

Technische onderdelengroothandel met goede naam en technische vakkenis actief in B2B. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 2.500.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Automotive, transport & logistiek
Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30313

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een groothandel (B2B) in frictie-onderdelen voor de sectoren landbouw, transport, grondverzet & wegenbouw, personenvoertuigen en industriële bedrijven. Door de jarenlange ervaring en in-house technische vakkennis heeft de onderneming een goede naam opgebouwd in haar marktsegment.

Bijzonderheden
Er is competitief voordeel ontstaan door haar eigen werkplaats. Onderneming is met name actief als secundaire leverancier.

Groeipotentie
Groeipotentie is te behalen door optimalisatie van de werkplaats en het doorontwikkelen van online verkoopkanalen.

Reden verkoop
De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen. De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen. Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders en ondernemende MBI-kandidaten.

Aangeboden belang
De voorgestelde transactie omvat een aandelentransactie, waarbij de aandelen van Vastgoed BV inclusief de aandelen van de Werkmaatschappij worden aangeboden. Wordt het pand niet overgenomen maar gehuurd, dan gaat het om de aandelen van uitsluitend de werkmaatschappij. 

Opleiding uitgelicht

Alex van Groningen

In de leergang M&A van Alex van Groningen kom je alles te weten over overnames, bedrijfswaardering en succesvolle integratie. Experts nemen je mee door het gehele overnameproces.