Specialistische dienstverlening ten behoeve van (semi-)overheden

Ter beschikking steller van BOA's en gemeentelijke toezichthouders ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 825.000

EBITDA

EBITDA € 220.000

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30088

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een gerenommeerde organisatie die gespecialiseerd is in het ter beschikking stellen van BOA's en gemeentelijke toezichthouders en het ontzorgen van het volledige takenpakket omtrent het inzetten van deze krachten. Het bedrijf heeft een goede track-record en heeft een sterke positie in deze markt bemachtigd.

Bijzonderheden
De onderneming mag momenteel BOA's en gemeentelijke toezichthouders in de domeinen 1, 3 en 4 leveren, waarbij binnenkort de mogelijkheid bestaat om ook in domein 2 actief te kunnen worden. Momenteel richt de onderneming zich voornamelijk op het leveren van BOA's binnen domein 1.

Meer informatie
De organisatie is gevestigd in de regio Zuid-Nederland en heeft de beschikking over een betrokken en toegewijd team (10-15 FTE) van BOA's, toezichthouders en intern gerichte medewerkers.

Kerncijfers
In 2020 genereerde het bedrijf een omzet van circa €825k en zal in naar verwachting groeien naar €900k in 2021. Daarnaast zal de EBITDA in 2021 naar verwachting €275k bedragen.

Reden voor verkoop
De reden achter de transactie is dat de aandeelhouder, door het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, zich op zijn pensioen wilt gaan richten en een geschikte partij zoekt die de organisatie verder kan laten groeien.

Overdracht
De aandeelhouder is hierbij uiteraard bereid om een toekomstige rol na overname te bespreken, waarbij de functie, voorwaarden en looptijd van de samenwerking nader ingevuld dienen te worden samen met koper, voor onder meer een gedegen overdracht.

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.