Timmerfabriek met high end-producten

Custom-built houten kozijnen, deuren en andere projecten
Specialistische timmerfabriek met high end producten ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.100.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Noord Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30092

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is een specialist in de vervaardiging van hoogwaardige houten kozijnen deuren en dergelijke. Het team, dat bestaat uit vakmensen en specialisten, voorziet hun trouwe klantenbestand al jaren van de beste service en producten. De opdrachtgevers bestaan met name uit aannemers en woningcorporaties die vragen om custom-built producten.

Bijzonderheden
Dit zijn vaak opdrachten in opdracht van woningcorporaties voor met name twee-onder-een-kapwoningen maar ook speciale opdrachten voor bijvoorbeeld utiliteitsbouw. De onderneming wordt vaak ingeschakeld vanwege haar vakwerk en hoogwaardige kwaliteit.

Key investment considerations

  1. Al jaren trouwe klanten en aantoonbaar lange klantrelaties.
  2. Er zit veel potentie in het uitbreiden van deze onderneming. Met de bundeling van de kennis en kunde en die van de potentiële koper kan de markt beter benut worden.
  3. Beschikt over de nodige keurmerken.
  4. Ambachtelijke en duurzame productie.

Geschikt voor
De onderneming is interessant voor ondernemingen met een efficiënt en hoogwaardig machinepark. Met haar custom-made approach, kwalitatief hoogstaande personeel en haar goede naam in de markt als nichepartij is ze een toevoeging op ondernemingen die in grote mate gestandaardiseerde kozijnen leveren. 

Transactievorm
De transactiestructuur is bespreekbaar, zowel een aandelen- als activa/passiva-transactie is mogelijk. Eventueel kan het vastgoed overgenomen worden.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!