Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Toonaangevende touroperator in Midden-Oosten

Hoge marges


Beschrijving

De onderneming is gevestigd rond Amsterdam en richt zich sinds ruim 40 jaar op de betere Midden-Oosten reizen en de laatste jaren vooral op Israel en Jordanië. Zowel individuele maatwerkreizen als hoogwaardige groepsreizen, beide van hoge kwaliteit door unieke langjarige relevante lokale contacten. Daardoor hoge brutomarges door de jaren heen. Flink groeipotentieel in onder meer de online markten.

Medewerkers
Medewerkers zijn onderdeel van de succesformule vanwege kennis

Unieke formule
Bijzondere reizen door sterke inkoop van hoge kwaliteit

Profiel koper
De ideale kandidaat koper is een aantoonbaar financieel krachtige koper, die zoekt naar de best mogelijke kwaliteit in deze groeiende marktniche. Het is een moderne (online sales) kwaliteit-touroperator voor wie deze geografische niche een toevoeging is dan wel een strategisch/financiële investeerder die op zoek is naar de beste kwaliteit in de markt

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil nog 2 jaar zijn bijdrage leveren aan de (uitbouw van de) onderneming en wil een fors deel van de koopprijs afhankelijk maken van de resultaten in de komende 2 jaar.

Transactievorm
Vanwege het binnenkort af te zonderen pensioen in eigen beheer in de BV wil de ondernemer een activa(/passiva) transactie doen.

Omzet
€ 2,300,000
Winst
€ 200,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27767
Rechtsvorm
B.V.