Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Tour operator – actieve groepsreizen

Dynamisch en actief familiebedrijf


Beschrijving

De onderneming richt zich op het aanbieden van actieve groepsreizen voor outdoor-, wintersportactiviteiten en stedentrips. Naast een breed aanbod van bestemmingen en reisformules beschikt de onderneming over eigen terreinen, installaties en materiaal.

Medewerkers
Een professioneel, ervaren en goed georganiseerd team van 20 vaste medewerkers en een pool van gekwalificeerde instructeurs draagt zorg voor een veilig en goed georganiseerd reis, verblijfs en activiteitenprogramma.

Unieke formule
De onderneming richt zich op een specifiek klantenniche waarmee, dankzij de unieke formule en de volledige ontzorging, langdurige relaties zijn opgebouwd. De onderneming is één van de marktleiders in outdoor-, en wintersportactiviteiten in Nederland.

Kerncijfers
De onderneming realiseert een omzet van € 4.750.000 met een Ebitda van 9% in 2018. H1-2019 groeit de activiteit met circa 5%.

Locatie
De onderneming is gevestigd in de Randstad.

Profiel koper
De kandidaat-koper is een solide en actieve speler in de busvervoer-, touroperating- en/of buitensportsector. Om zich te kwalificeren dient een kandidaat koper over voldoende eigen middelen te beschikken.

Omzet
€ 4,750,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Midden Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27574
Rechtsvorm
B.V.