Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Transportbedrijf in koeriers- en vervoersdiensten

Sterk groeiend bedrijf in nationale en internationale transport


Beschrijving

De onderneming betreft een sterk groeiend bedrijf in nationale en internationale transport, koeriers- en vervoersdiensten. Het bedrijf heeft een bestaansrecht van meer dan 10 jaar en heeft een uitstekende naam en reputatie opgebouwd, welke zij dankt aan haar kwaliteit, flexibiliteit, logistieke oplossingsgerichtheid en stiptheid van levering. 

Organisatie
Het bedrijf is in handen van twee gepassioneerde ondernemers en maakt daarnaast doorlopend gebruik van tussen de 10 tot 15 flexibele en ervaren chauffeurs.

Bijzonderheden
De onderneming heeft de beschikking over een up-to-date en gevarieerd wagenpark, bestaande uit 15 wagens , voor zowel kleine als grote ladingen en zwaar transport. Hierbij beschikt de onderneming over een tiental gevarieerde opleggers en aanhangers inclusief afneembare constructie met schuifzeilen.

Terrein
Het terrein is in eigendom van de onderneming en kan desgewenst worden gehuurd/gekocht. De onderneming is (op termijn) verplaatsbaar.

Regio en klantenkring
De regionale klantenkring is gespreid en zeer divers en bestaat uit zowel familiebedrijven als multinationals. Het vervoersbedrijf opereert vanuit Zuid-/Midden-Nederland. 

Transactie
De huidige rechtsvorm van de onderneming betreft een besloten vennootschap. De beoogde transactie betreft een overdracht van 100% van de aandelen.

Reden van verkoop
De ondernemers kennen geen directe opvolging en zoeken een (strategische)partij die de groei- en ontwikkelingskansen van hun onderneming verder kan benutten.

Bereidheid eigenaars
De ondernemers zijn bereid om (indien gewenst) een nader te bepalen periode aan te blijven om een zorgvuldige overdracht te begeleiden.

Profiel koper

  • Strategische koper
  • Vermogende MBI-kandidaat

Financiële informatie

  • Omzet indicatie 2018 ca. € 800.000
  • EBITDA indicatie 2018 ca. € 175.000
Omzet
€ 800,000
Winst
EBITDA € 175,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Zuid Nederland
Sector
Automotive, transport & logistiek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26455
Rechtsvorm
B.V.