Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Transportbedrijf in Noord-Limburg

Charterbedrijf met koeltransport


Beschrijving

Het bedrijf heeft een decennialange historie. De onderneming transporteert goederen door geheel Europa voor een aantal vaste en gerenommeerde opdrachtgevers. Het grootste deel van de omzet betreft charteropdrachten. Een deel van het vervoer betreft koeltransport, waaronder zuidvruchten.

FTE
Het bedrijf heeft tussen de 15 en 20 medewerkers. De chauffeurs zijn deels Nederlands en deels oost-Europees en allen al geruime tijd aan de onderneming verbonden. Er zijn 18 trekkers en een vijftal koel-opleggers.

Reden verkoop
Het onroerend goed kan gehuurd of gekocht worden, maar dit is geen must. indien een potentiële koper het bedrijf wenst te verplaatsen is dit ook mogelijk. De onderneming wordt verkocht vanwege de leeftijd van de ondernemer en het ontbreken van opvolging in de familie. De onderneming is uitermate geschikt voor strategische partijen die synergievoordelen kunnen behalen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 2,200,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Zuid Nederland
Sector
Automotive, transport & logistiek
Profielnummer
#26009
Rechtsvorm
B.V.