Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Transportbedrijf met 24-uurs distributie

Internationaal actief


Beschrijving

Transportbedrijf, dat door een triple A-klant al gecontracteerd is (voor onbepaalde tijd) voor 24-uurs distributiediensten in heel Nederland en België. Reeds jaren actief voor deze klant en is daar veruit de grootste distributeur. De onderneming (een v.o.f.) beschikt over een wagenpark met 11 trekkers, waaronder een bakwagen, 13 opleggers en een koeltrailer, een eigen servicebus en 18 chauffeurs, waarvan 10 in loondienst.

Bijzonderheden
Het bedrijf realiseert een omzet van ca. € 1,9 miljoen op jaarbasis. Een hogere omzet is eenvoudig haalbaar, mits meer chauffeurs en meer vrachtwagens beschikbaar zouden zijn. Het trackrecord van het bedrijf is uitstekend, de kwaliteit van dienstverlening zeer hoog. Goed georganiseerde softwarematige controle over het wagenpark. Het kantoor in het westen van het land is eenvoudig verplaatsbaar.

Aangeboden belang en transactievorm
Aangeboden wordt een activatransactie: wagenpark met chauffeurs, contract met klant (deze heeft aangegeven daaraan mee te willen werken), goodwill en benodigde begeleiding gedurende gewenste overgangsperiode.

Reden van verkoop
De twee vennoten willen tijd en geld vrij maken voor het opzetten van een internationale transportonderneming in het buitenland.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers, die hun activiteiten willen uitbreiden en voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van en ervaring in deze sector.

Omzet
€ 1,900,000
Winst
EBITDA € 160,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Nederland
Sector
Automotive, transport & logistiek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#24165
Rechtsvorm
VOF