Travel-marktplaats (start-up) zoekt investeerders

Reisplatform voor het zoeken en boeken van reizen na COVID-19


Beschrijving

Innovatieve travel-marktplaats (start-up) zoekt investeerders voor het platform. Het platform is een antwoord op het zoeken en boeken van reizen na COVID-19.

Reisplatform
Twee gedreven en ervaren reisondernemers bouwen aan een innovatief reisplatform. Zodra corona de wereld weer in staat stelt om te gaan reizen, dan is deze start-up het antwoord. Er is geen ruimte meer voor tussenpersonen, de consument verwacht volledige financiële transparantie, optimale dekking tegen alle denkbare risico's en platformkorting.

Netwerk app en website
Het platform is een netwerk-app en website, een social community gevuld met mooiste reistips, belevenissen en advies, miljoenen beoordelingen en reviews van andere gasten. Het platform wordt gemodereerd door een team van meer dan 100 toeristische bloggers en influencers. Er wordt gestart met een marketing base van 1,1 miljoen consumenten die geleidelijk als BETA-gebruikers op het platform worden uitgenodigd.

Productaanbod
Het productaanbod bevat een grote zoek- en boekmachine (Travel Meta Search Engine) met alle denkbare reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen, meer dan 900.000 hotels en bijzondere toeristische overnachtingsmogelijkheden, autohuur, taxi, excursies, tours, musea, restaurants, etc.

Prototype
De prototype is af en met het technische ontwerp en vormgeving afgerond, is nu gestart met de bouw. We richten on op een livegang begin 2021 met verwachting dat het boeken en reizen vanaf juni 2021 weer serieuze groei vormen gaat aannemen.

Gezocht naar
Het management team is zeer ervaren (ieder teamlid 20+ jaar expertise), en gedreven om van de start-up het grootste internationaal schaalbare travel-platform te gaan maken.

Fasen
Met de eerste fase van ontwikkeling wordt een platform gebouwde dat omzet, rendement en positieve werkkapitaal oplevert. Deze fase kost € 500.000 waarvan door founders € 200.000 is gefinancierd. De founders zoeken investeerders in deze vroege fase voor een bedrag van € 300.000 in de vorm van een converteerbare lening met rentevergoeding en aflossingsmogelijkheid in 3 jaar tijd, met optie tot omzetting in aandelen tegen een waardering van € 2.500.000.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil verdere groei van de onderneming financieren door een deel van de aandelen te verkopen.

Aantal Fte

6-10

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Horeca, toerisme & recreatie, IT, online & e-commerce

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29181

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!