Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Travel: Reisbureau in busreizen naar Europese events

Doelgroep 18-30 - klanttevredenheid 8,4 - marktleider


Beschrijving

Landelijk reisbureau actief in de internationale evenementen branche met een ruim aanbod van busreizen voor jongeren van 18 - 34 jaar. De events met een diversiteit aan Europese festivals vinden voornamelijk plaats in het zomerseizoen van juni-augustus. De organisatie is actief met touringcars.

Bijzonderheden
Kopers kunnen rekenen op een sterke logistieke backoffice met platgetreden processen: plug & play. Het concept leent zich goed voor uitbreiding naar andere seizoenen, andersoortige events en op termijn een bredere doelgroep. Loyale klantenkring met stabiele aanwas vanaf de onderkant. De onderneming is marktleider in deze niche. Tevens zijn er official partnerships met 100% van de event organisaties. 

Geschikt voor
Dit bedrijf is bijzonder geschikt voor reisbureaus en event organisaties. Partijen actief als touringcarbedrijf kunnen hun markt vergroten en goed gebruik maken van de maanden juli en augustus tijdens het laagseizoen voor touringcarbedrijven.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft voorkeur aan een transactie waarbij u alle activiteiten en assets van de onderneming overneemt.

Omzet
€ 300,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Automotive, transport & logistiek, Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#23999
Rechtsvorm
VOF