Drone-fabrikant zoekt verkoperpunten

Innovatief business model, gericht op service van de drones

Beschikbaar
FTE 11-20
Rechtsvorm Geen rechtsvorm
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.043.000
FTE 11-20
Beschrijving

De onderneming wil de ANWB worden onder de drone-serviceproviders en wil daarmee een belangrijke toegevoegde waarde leveren aan de door de onderneming gefabriceerde en verkochte drones. De onderneming zoekt businesspartners om een netwerk van servicemonteurs op te zetten.

Over ons
Het bedrijf werd opgericht in 2015 om te voldoen aan de technologische behoeften van Turkse boeren met nationale middelen. Het bedrijf produceert kant-en-klare AgroDrone-pakketten voor boeren over de hele wereld en biedt uitstekende aftersalesondersteuning aan die gebruikers. het bedrijf innoveert voortdurend; het loopt voorop in de precisie-UAS-industrie door effectievere en intelligentere hardware- en softwaresystemen te creëren. Het bedrijf beschikt over een voortdurend bijgewerkte satellietdatabase. Het operatiegebied, de sproeimogelijkheid voor het gewas, de vlieghoogte en de route kunnen gemakkelijk via de assistent worden bepaald.

Partner
Het bedrijf is een officiële partner van Türkiye İş Bankası, een commerciële bank in Türkiye met een sterke landbouwachtergrond. Het is de grootste particuliere bank in het land door de omvang van de totale activa, de totale leningen, de totale deposito's en het eigen vermogen, alsmede door het aantal filialen en werknemers.

Product
De drones die het bedrijf produceert zijn zeer geavanceerd en voldoen aan de state-of-the-art-criteria. Het bedrijf creëert drone-systemen voor gewasbesproeiing die uiterst gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn.

Systeem
Het autonome sproeisysteem, ontwikkeld door het R&D-team van het bedrijf, kan in verschillende vliegmodi druppels sproeien met een hoge nauwkeurigheid en precisie in het bereik van 85 tot 500 μm. Het kan worden uitgerust met 4 en 8 ventilatormondstukken. Zijn hoogvolumepompen kunnen een debiet van 8 l/min en een druk van 1,2 MPa bereiken. Fan jet nozzles creëren ideaal bemeten, consistente druppels. De ultrasone debietmeter controleert de sproeistroom met hoge precisie.

Drones
De drones van het bedrijf zijn ontwikkeld met het oog op hoge precisie, intuïtiviteit en gebruiksgemak. De drones zijn ontworpen om efficiënt te werken in zware omstandigheden met hoge prestaties en commandoprecisie. De drones zijn gemakkelijk te gebruiken en intuïtief te besturen met zijn gebruiksvriendelijke interface.

Ontwerp
De drones zijn ontworpen volgens het principe van constante prestaties. De behuizing, die is gemaakt van koolstofvezel, composiet en aluminium componenten, biedt een hoge sterkte en een lange levensduur in wisselende klimaat- en terreinomstandigheden. De drones zijn beschermd tegen zwaar stof en water onder druk. Ze kunnen gemakkelijk worden vervoerd dankzij de modulaire structuur en opvouwbare armen.

Landing
De lading is altijd veilig dankzij een borstelloze gelijkstroommotor met lange levensduur en hoge hefcapaciteit.

Operatie
Een speciale scan-sensor scant het terrein periodiek tijdens de operatie. Hij detecteert hoogte en vluchthoogteparameters met hoge precisie. De vliegroute kan met hoge efficiëntie worden aangepast aan het gewas en het terrein, en kan worden aangepast aan dynamisch veranderende ruwe terreinomstandigheden, en blijven werken op een vaste vlieghoogte die boven het gewas is gepland. De sensor voor obstakelherkenning kan elektriciteitsleidingen, twijgen, bomen en palen op centimeterniveau 20 m van tevoren detecteren, dag en nacht, en de vliegroute aanpassen aan de positie van de obstakels.

Marktontwikkeling
Drones voor toekomstige structuren worden een noodzaak. Het bedrijf R&D heeft jarenlange ervaring in zowel productie als exploitatie van; landbouw, defensie en brandbestrijdingssystemen. Verbetering van de landbouwopbrengst en weersvoorspellingen worden een belangrijke trend

Boeren
Boeren gebruiken drones om de landbouwproductiviteit te verhogen en de landbouwuitgaven te minimaliseren. Landbouwmedewerkers kunnen dubbele handelingen elimineren en vereenvoudigen om ze operationeel haalbaarder en efficiënter te maken met behulp van drones.

Robotica
Landbouwdrones die gebruik maken van robotica kunnen de monotone, repetitieve en tijdrovende operatie van het oogsten efficiënter maken, en methoden bieden om producten op te scheppen of gewassen te bestuiven met behulp van drones vanuit de lucht. De geavanceerde beeldvormingscapaciteiten van drones kunnen helpen bij het real-time monitoren van weersveranderingen.

Weerpatronen
Daardoor kunnen weerpatronen worden gevolgd terwijl ze zich ontwikkelen. Zo kunnen autonome zeilboten die als drones werken, gegevens over de oceaan en de atmosfeer van het oceaanoppervlak verzamelen en gebruiken om weertrends en -patronen te voorspellen. Nu wereldwijd de nadruk wordt gelegd op klimaatverandering, maken belanghebbenden gebruik van nieuwe soorten software en technologie (drone-motoren, drone-batterijen, enz.) voor toepassing in drones, wat een aanzienlijke verschuiving in de drone-business teweegbrengt. Deze ontwikkelingen maken de markt voor de producten van het bedrijf zeer aantrekkelijk.

Beschikbaar
FTE 11-20
Rechtsvorm Geen rechtsvorm
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.043.000
FTE 11-20

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten