Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Tweewieler-, fietsenzaak met groeipotentieel

Verkoop van breed assortiment aan fietsen: racefietsen, mountainbikes, e-bikes, scooters


Beschrijving

Het bedrijf heeft een goede reputatie en een stabiele klantenkring opgebouwd over meer dan 20 jaar. De onderneming is gepositioneerd aan bovenkant van de markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige fietsen A -merken en de verkoop van racefietsen, mountainbikes, e-bikes, scooters/bromfietsen.

Bijzonderheden
Ze onderscheidt zich van de concurrentie met een breed kwalitatief hoogwaardig assortiment gekoppeld aan een hoge servicegraad en persoonlijke aandacht. De opkomende markt van de e-bikes wordt door de onderneming goed bediend. 

Bedrijf
Er werken 4,5 fte ervaren medewerkers in het bedrijf gevestigd in Twente, exclusief DGA. Gevestigd op zeer goede locatie (huur) en voorzien van uitstekende verkoop en service faciliteiten.

Reden verkoop
Na meer dan 25 jaar wil DGA/ ondernemer zijn ambitie en focus verleggen naar andere zakelijke activiteiten en de sturing overdragen aan een nieuwe eigenaar die het bedrijf verder kan laten groeien.

Transactievorm
Overname 100 % aandelen BV.

Wat heeft het bedrijf te bieden?

  • Winstgevende onderneming met groeipotentie
  • Bewezen goede locatie, alom bekend
  • Regionaal en lokaal A – merk
  • Ervaren en betrokken werknemers.
  • Uitstekende basis voor succesvolle toekomst.

Geschikt voor
Strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Ondernemende MBI- kandidaten met kennis van deze sector Marketing & IT. Bedrijfsleiders uit de branche met ambities voor zelfstandig ondernemerschap. Gelet op uitstekend rendement en goede brancheperspectieven ook geschikt voor beleggers of aanbieders van mobiliteitsconcepten die hun dienstverlening willen uitbreiden. 

Omzet
€ 1,625,000
Winst
EBITDA € 250,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Oost Nederland
Sector
Detailhandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25513
Rechtsvorm
B.V.