Type-instituut op 28 locaties

Na-schoolse online en klassikale typecursussen


Beschrijving

De onderneming biedt zowel na-schoolse klassikale cursussen als online cursussen. De typecursussen worden via school (28 basisscholen) aan ouders voorgelegd, en ouders reserveren via de website. Op jaarbasis rond de 375 typecursisten. De online cursussen kunnen zowel met begeleiding als zonder begeleiding gedaan worden. De na-schoolse klassikale typecursussen op school zijn voor de typevaardigheid en het tekstverwerken voor kinderen vanaf 10 jaar.

De locatie
De locaties zijn basisscholen (28). Alleen op het moment van aanwezigheid wordt er huur gegeven. Momenteel opereert de onderneming in NO-Twente, maar kunnen nu door onze online lessen ook landelijk opereren.

Personeel
De docentes zijn niet in loondienst, maar zouden wel graag met de nieuwe eigenaar verder willen. 

Reden verkoop
De eigenaren zijn op pensioengerechtigde leeftijd en zijn op zoek naar opvolging. Het 1e jaar krijgt de ondernemer van ondersteuning van de eigenaren. Denk hierbij aan het organiseren van de cursussen, webonderhoud, contacten scholen, administratief, dit indien de ondernemer er behoeft aan heeft.

Omzet

€ 90.000

Winst

Nettowinst € 70.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Oost Nederland

Sector

Overig

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

VOF

Profielnummer

#29813

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!