Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Uitvaartcentrum met uitvaartwinkel en gedenkpark

Optioneel bijbehorende stichting


Beschrijving

Het betreft een traditioneel uitvaartcentrum, gestart in het begin van de vorige eeuw. De onderneming verzorgt de complete uitvaart (begrafenissen/crematies). Het uitvaartcentrum is gevestigd in een eigen pand waar ook de rouwkamers zijn gevestigd. In dit pand is tevens de winkel gevestigd waar naast grafkisten en urnen een uitgebreid assortiment van aanverwante (rouw-)artikelen wordt gevoerd. De onderneming heeft de beschikking over een tweetal rouwauto’s.

Bijzonderheden
Verder beschikt de onderneming over een eigen begraafplaats, groot ongeveer 2,5 ha. Dit gedenkpark heeft ± 2.400 graven en een groot aantal galarijgraven. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar kleinschaligere uitvaarten (zonder kerkdienst) heeft men in 2006 een eigen paviljoen laten bouwen in het gedenkpark.

Stichting
Voorts hebben de vennoten een stichting die de gelden beheert van haar deelnemers, opdat de deelnemers bij overlijden verzekerd zijn van een verzorgde uitvaart door het uitvaartcentrum. Overname van deze stichting is optioneel.

Personeel
De onderneming wordt thans gevoerd in de vorm van een VOF waarin drie familieleden vennoot zijn. Daarnaast is er één parttime medewerkster in dienst en maakt de onderneming gebruik van een aantal dragers op oproepbasis. Voor de werkzaamheden, verbandhoudende met bijvoorbeeld grafdelving, drukken van rouwkaarten en de vervaardiging van bloem- of grafstukken worden externe bedrijven ingehuurd.

Locatie
De onderneming is gevestigd in het zuiden van Nederland en houdt kantoor in een ruim en goed geoutilleerd eigen uitvaartcentrum met gedenkpark. Het gedenkpark is in erfpacht van de gemeente. Het verdient de voorkeur dat het onroerend deel uitmaakt van de transactie.

Verkoopreden
De drie vennoten hebben er , gezien hun leeftijd, voor gekozen hun leven een andere invulling te geven.

Geschikt voor
Opvolging wordt gezocht in de vorm van een strategische- dan wel een MBI-kandidaat met voldoende kennis en affiniteit met de branche en de markt.

Omzet
€ 550,000
Winst
EBITDA € 50,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Overig
Profielnummer
#25644
Rechtsvorm
VOF