Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Uitvaartonderneming West-Brabant

Succesvolle regionale uitvaartonderneming


Beschrijving

Winstgevende onderneming in de uitvaartbranche in de regio West-Brabant. De onderneming kent een sterk track record en loopt al geruime tijd mee in de regio. Hierdoor is sprake van een bestendige naam en uitgebreide klantenkring. De kernactiviteit bestaat uit de integrale verzorging van de volledige uitvaart. Daarnaast is er een specialisatie opgebouwd in repatriëring en verzorging conform Islamitische gebruiken.

Huisvesting
De overname ziet op de exploitatie. Onder de exploitatie wordt verstaan: de portefeuille, klantenkring, naam en website.

Potentiële kopers
De onderneming is met name interessant voor een strategische koper die een gekende naam in de regio koopt met i) een cliëntenportefeuille met concrete uitvaartwensen en ii) een bestendige omzetstroom. De eigenaren zijn voornemens om 100% van de activiteiten te verkopen. Men wil zich sterk inspannen om de overdracht zo zorgvuldig als mogelijk te begeleiden in het kader van omzetbehoud, maar belangrijker nog, een waardige overdracht van de cliëntenportefeuille.

Reden voor verkoop
In verband met de leeftijd van de eigenaren is besloten de onderneming te verkopen.

Kerncijfers
De leeftijd van de ondernemers maakt dat er inmiddels al meerdere jaren niet actief wordt ingezet op uitbreiding van de omzet. Desalniettemin blijft de omzet goed op peil en fluctueert rond de € 500.000. De typische omzetrange per uitvaart valt binnen de € 5.000 tot € 6.000.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.


Kom donderdag 1 november naar de Nationale Overname Dag!

Omzet
€ 500,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Overig
Profielnummer
#25442
Rechtsvorm
VOF