Met focus op customer intimacy

Uitzend- en detacheringsbureau in het onderwijs op het gebied van proactieve werving & selectie. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.750.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29287

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Uitzend- en detacheringsbureau in het onderwijs, met additionele activiteiten op het gebied van proactieve werving & selectie (matching) en een track record van 20 jaar. Groot, kwalitatief goed onderhouden database van contacten (potentiële scholen / klanten). Kleine en flexibele organisatie met relatief hoge brutomarge en stabiele EBITDA.

Schaalvergroting
De aandeelhouders hebben het bedrijf als ondernemers vanaf de grond opgebouwd. Zij zijn tot de conclusie gekomen dat het bedrijf schaalvergroting nodig heeft teneinde de groeiambities en -mogelijkheden in de onderwijs-en arbeidsmarkt te kunnen realiseren.

Reden verkoop
Teneinde de bedrijven de kans te geven zich verder te ontwikkelen hebben de aandeelhouders besloten aansluiting te zoeken bij een andere marktpartij. De voorkeur gaat uit naar volledige verkoop d.m.v. een aandelentransactie.

Opleiding uitgelicht

Alex van Groningen

In de leergang M&A van Alex van Groningen kom je alles te weten over overnames, bedrijfswaardering en succesvolle integratie. Experts nemen je mee door het gehele overnameproces.