Uitzend- en detacheringsbureau in het onderwijs

Met focus op customer intimacy


Beschrijving

Uitzend- en detacheringsbureau in het onderwijs, met additionele activiteiten op het gebied van proactieve werving & selectie (matching) en een track record van 20 jaar. Groot, kwalitatief goed onderhouden database van contacten (potentiële scholen / klanten). Kleine en flexibele organisatie met relatief hoge brutomarge en stabiele EBITDA.

Schaalvergroting
De aandeelhouders hebben het bedrijf als ondernemers vanaf de grond opgebouwd. Zij zijn tot de conclusie gekomen dat het bedrijf schaalvergroting nodig heeft teneinde de groeiambities en -mogelijkheden in de onderwijs-en arbeidsmarkt te kunnen realiseren.

Reden verkoop
Teneinde de bedrijven de kans te geven zich verder te ontwikkelen hebben de aandeelhouders besloten aansluiting te zoeken bij een andere marktpartij. De voorkeur gaat uit naar volledige verkoop d.m.v. een aandelentransactie.

Omzet

€ 1.750.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Zuid Nederland

Sector

Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29287

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!