Uitzendbureau en detacheringsbureau

Actief in Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en Midden-Nederland
Uitzend- en detacheringsbureau actief in de regio’s Zuid Holland, Noord Holland, Flevoland en Midden Nederland. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.450.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

51-100

REGIO

West Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30137

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een uitzend- en detacheringsbureau in Zuid Holland, actief sedert 2010. De onderneming is actief in diverse branches, onder meer doch niet uitsluitend: zakelijke dienstverlening, facilitaire dienstverlening, techniek en sociaal domein/fondsen. De onderneming is actief in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en Midden-Nederland.

Medewerkers
Al het personeel is op inleen- en doorleenbasis via een externe payrollorganisatie. Voor een potentiële koper met eigen salarisadministratie is derhalve een extra marge van 10% – 15% haalbaar. De onderneming werkt ook met doelgroepen die in aanmerking komen voor loonkostenvoordeel (LKV), laaginkomensvoordeel (LIV) en overige subsidies.

Corona
De onderneming is coronaproof. Hiermee wordt bedoeld dat de onderneming ook gedurende de coronacrisis in 2020 en 2021 een stabiele omzet en winst heeft gerealiseerd ten opzichte van voorgaande jaren. De onderneming heeft geen gebruik gemaakt van de NOW-regeling.

Omzet
De gemiddelde jaaromzet over 2018, 2019 en 2020 bedraagt circa € 1.450.000,00 met een gezonde marge.

Bijzonderheden
De onderneming is aangesloten bij de SNA en is tevens NEN-gecertificeerd en werkt conform de NBBU-cao. De onderneming heeft daarnaast de wet arbeidsmarkt in balans (WAB) geïmplementeerd per 01-01-2020, is goed geautomatiseerd en verloont extern in sector 52. De onderneming is expert social return on investment (SROI). Key Accounts zijn meerjarige samenwerkingspartners, waarvan de grootste in aanbestedingsvorm.

Reden verkoop
De huidige eigenaren willen zich op termijn richten op andere activiteiten. Zij willen in overleg met de koper nog wel een periode aan de onderneming verbonden blijven.

Geschikt voor
De onderneming past goed bij een payrollorganisatie, detacheringsbureau en/of uitzendbureau met landelijke groeiambities.

Vraagprijs
De vraagprijs voor de onderneming bedraagt € 1.600.000,00.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!