Uitzendbureau en werkbemiddeling (bouw)

Aparte labels, maar gezamenlijk eigendom
Uitzendbureau en werkbemiddeling in de bouwsector met trouwe zzp-ers en uitzendkrachten. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 12.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30181

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Aangeboden worden twee afzonderlijke vennootschappen die zich richten op flexwerk in de bouwsector. De activiteiten zijn zowel gericht op het bemiddelen van ZZP'ers als uitzendkrachten. De ondernemingen werken onder aparte labels, maar zijn gezamenlijk eigendom. 

Klanten
De trouw van zowel de ZZP'ers als de uitzendkrachten heeft gezorgd voor een vast en groeiend bestand aan arbeidskrachten. Opdrachtgevers hoeven daarom maar zelden teleurgesteld te worden. Het heeft inmiddels geleid tot hechte en langdurige relaties met het in omvang diverse klantenbestand: van nationale bouwonderneming tot lokale aannemers. Sinds de oprichting begin deze eeuw is de omzet autonoom en gestaag gegroeid tot het huidige niveau. 

Locatie
De diensten worden vanuit een representatief kantorencomplex in Zuid-Nederland geleverd, dichtbij de in de regio actieve klanten.

Omzet
In totaal zijn er in 2020 ongeveer 150 ZZP'ers en 50 flexkrachten geplaatst. De omzet in 2020 kwam uit op ruim 11 miljoen euro en voor 2021 wordt een omzet van >12 miljoen euro verwacht op basis van de lopende contracten. Het bedrijfsresultaat voor belastingen varieert de afgelopen jaren tussen de 7% en 10%, wat ruim boven het gemiddelde is voor de uitzendsector.

Geschikt voor
Een ideale mogelijkheid voor een uitzendbureau om de combinatie met ZZP-bemiddeling te maken, om een entree in het flexwerk binnen de bouwsector te realiseren of om synergievoordelen te behalen. Dus interessant voor een strategische koper of een investeerder.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.