Uitzendbureau met groeimogelijkheden

Een erkende naam in de markt


Beschrijving

De onderneming is gespecialiseerd in het samenbrengen van vraag en aanbod in de arbeidsmarkt. De dienstverlening bestaat uit uitzenden, detacheren en werving en selectie. Daarnaast worden er ook assessments aangeboden. De doelgroep van de onderneming is voornamelijk MKB, met enkele uitschieters naar groot bedrijven.

Bijzonderheden
De onderneming is een erkende naam in de markt en heeft een zeer goed merkimago. Het heeft een vaste klantenkring opgebouwd, maar er zijn nog voldoende groeimogelijkheden.

Coronatijd
Doordat kwaliteit altijd hoog in het vaandel staat, heeft het ter overname aangeboden bedrijf de terugval in de markt (als gevolg van de coronacrisis) goed weten op te vangen. Het heeft daarnaast geen of geen noemenswaardige last van de invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans. De invoering heeft met name veel impact op payrolling en daar richt deze onderneming vrijwel niet op. Daarnaast heeft het altijd de juiste sectorpremie toegepast, waardoor ook bestaande relaties trouw zijn gebleven.

Omzet
In de jaren van het bestaan van de aangeboden onderneming is de omzet nagenoeg elk jaar verbeterd. De omzet in de periode 2017-2019 heeft zich gestaag ontwikkeld tot een omzet van ca. € 4,3 miljoen. In 2020 wordt door de coronacrisis een stabilisatie van de omzet of wellicht een kleine verdere groei verwacht.

EBITDA
De EBITDA ontwikkelt zich eveneens zeer positief en bedroeg in 2019 ruim € 600.000 (ruim 14%). In 2020 wordt een EBITDA verwacht van meer dan € 640.000.

Omzet

€ 4.300.000

Winst

EBITDA € 640.000

Aantal Fte

6-10

Regio

Zuid Nederland

Sector

Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29041

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!