Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Uitzendbureau met talentconcept

Loyaal klantenbestand en (regionale) naamsbekendheid


Beschrijving

Deze onderneming is actief op de markt van personeelsbemiddeling, waaronder wordt verstaan: advies, werving en selectie, uitzenden (55%), detacheren (30%), payrolling (10%) en overige diensten (5%). De onderneming focust zich sterk op het talent van haar uitzendkrachten en heeft hiervoor een aantal eigen concepten ontwikkeld. Uit diverse onderzoeken blijkt dat werknemers die vanuit hun talent werken beter presteren, meer intrinsiek gemotiveerd zijn en 15% tot 20% productiever zijn. De onderneming heeft een aantal loyale bekende (internationale) klanten in haar portefeuille.

Branche breed
De uitzendkrachten van de onderneming zijn voornamelijk werkzaam in de branches industrie, logistiek dienstverlening en techniek, waarbij het met name gaat om (technisch) administratieve functies op MBO/HBO/HTS-niveau. Er is echter geen echte branchefocus.

Bijzonderheden
Het ontwikkelde “concept” heeft ervoor gezorgd dat de plaatsingsscore van haar uitzendkrachten met circa 10% is toegenomen. Verder beschikt de onderneming over een loyaal klantenbestand en een zeer goede (regionale) naamsbekendheid.

Locatie
De onderneming is gevestigd in Noord-Brabant. 

Reden verkoop
De DGA van deze onderneming is op een leeftijd gekomen dat hij de onderneming wil verkopen waarbij het gaat om 100% van de aandelen (aandelentransactie).

Geschikt voor
Deze onderneming is vooral interessant voor strategische partijen gezien zij het “concept” van de onderneming verder kunnen uitbouwen, echter zijn MBI-kandidaten met ervaring in deze branche en voldoende eigen middelen uiteraard niet uitgesloten.

Omzet
€ 2,300,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening, Overig
Profielnummer
#25120