Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Uitzendbureau met talentconcept

Loyaal klantenbestand en (regionale) naamsbekendheid


Beschrijving

Deze onderneming is actief op de markt van personeelsbemiddeling, waaronder wordt verstaan: advies, werving en selectie, uitzenden (55%), detacheren en doorlenen (25%), payrolling (15%) en overige diensten (5%). De onderneming focust zich sterk op het talent van haar uitzendkrachten en heeft hiervoor een aantal eigen concepten ontwikkeld. Uit diverse onderzoeken blijkt dat werknemers die vanuit hun talent werken beter presteren, meer intrinsiek gemotiveerd zijn en 15% tot 20% productiever zijn. De onderneming heeft een aantal loyale bekende (internationale) klanten in haar portefeuille.

Branche breed
De uitzendkrachten van de onderneming zijn voornamelijk werkzaam in de branches industrie, logistiek dienstverlening en techniek, waarbij het met name gaat om (technisch) administratieve functies op MBO/HBO/HTS-niveau. Er is echter geen echte branchefocus.

Bijzonderheden
Het ontwikkelde “concept” heeft ervoor gezorgd dat de plaatsingsscore van haar uitzendkrachten met circa 10% is toegenomen. Verder beschikt de onderneming over een loyaal klantenbestand en een zeer goede (regionale) naamsbekendheid.

Kerncijfers
De gerealiseerde omzet 2018 bedraagt € 2.500.000. Voor 2019 verwacht de directie een omzet van € 2.700.000 met een EBITDA-niveau van ca. 8 tot 10%. Voor de onderneming werken circa 4 fte's, die zeer zelfstandig de onderneming aansturen.


Locatie
De onderneming is gevestigd in Noord-Brabant.

Omzet
€ 2,500,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25120