Uitzendonderneming in niche markt

Specialist in het uitzenden van arbeidskrachten


Beschrijving

De aangeboden onderneming is een uitzendonderneming gevestigd in Oost-Nederland. De onderneming is gespecialiseerd in de groene sector. Uitzenden is de hoofdactiviteit van de onderneming en bedraagt meer dan 90% van de omzet. Daarnaast worden ook enkele nevenactiviteiten uitgevoerd zoals detacheren, payrolling en werving & selectie.

Kerncijfers
De omzet is 2,6 miljoen euro met een EBITDA-marge van 10%. Het onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten is de maximale focus op en kennis van de branche en het persoonlijke contact met de klant en uitzendkrachten. 

Bijzonderheden
De onderneming beschikt over alle benodigde certificaten en is aangesloten bij de brancheorganisatie. De onderneming beschikt over uitzendkrachten van hoge kwaliteit in de groene sector. Daarnaast beschikt de onderneming over een grote groep vaste klanten.

Personeel
Bij de onderneming werken een aantal vaste medewerkers met veel kennis en ervaring. Daarnaast heeft men ruim 1.250 potentiële uitzendkrachten in het uitzendbestand staan. De onderneming is gevestigd in een huurpand.

Reden verkoop
De directeur-grootaandeelhouder heeft besloten om, na ruim achtien jaar actief te zijn geweest in de uitzendbranche, zich te gaan richten op een andere markt binnen deze branche.

Afhankelijkheid directie
De afhankelijkheid van de directeur is beperkt. Binnen de onderneming zijn echter geen gekwalificeerde overname-kandidaten beschikbaar.

Bereidheid
De directeur is bereid om voor een bepaalde tijd aan de onderneming verbonden te blijven voor een zorgvuldige overdracht.

Omzet

€ 2.600.000

Winst

EBITDA € 260.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Oost Nederland

Sector

Zakelijke dienstverlening, Overig

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#27783

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!