Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Uniek en vooruitstrevend horecabedrijf in het centrum van Cascais, Portugal

Bekend versrestaurant met groeipotentieel en capaciteit voor 200 gasten


Beschrijving

Te koop aangeboden wordt het unieke en vooruitstrevende bedrijf Cafe Galeria House of Wonders, gelegen in het centrum van de populaire badplaats Cascais in Portugal.

Bijzonderheden
Zomer 2019, 8 jaar geleden dat de Nederlandse eigenares startte in een leeg gebouw met de visie om verse groente en fruit aan te bieden, als alternatief op de traditionele Portugeze keuken. Sindsdien zijn er 4 binnenruimtes en 2 dakterrassen in gebruik; capaciteit voor 200 gasten. House of Wonders is opgebouwd uit twee aparte gebouwen, naast elkaar, gescheiden door een trap. De gebouwen zijn gehuurd in een lange termijn contract. Het concept is populair bij lokale en internationale liefhebbers van verse groente en fruit en telde in 2018 meer dan 65.000 bezoekers. De gerechten die House of Wonders serveert, zijn dagvers, smaakvol en kleurrijk gepresenteerd. Verse sappen, huisgemaakt brood en huisgemaakte patisserie staan op het menu.

Onderneming
House of Wonders biedt een volledig ingerichte keuken, een kleinere patisserie keuken en drie productie cockpits. De omzet in 2018 was 1 miljoen euro. Dit a-typische en zeer populaire bedrijf is te koop na 8 jaar werken en ontwikkeling. Het tijd om verder te reizen. Portugal en Cascais zijn enorm populaire bestemmingen en de type keuken geniet van lokaal en internationaal groeiende belangstelling.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Prijs
De vraagprijs bedraagt € 1.000.000

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 1,000,000
Winst
EBITDA € 150,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Portugal
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26225
Rechtsvorm
B.V.