Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Uniek geautomatiseerd beleggingssysteem / beleggingssoftware tool

Wealth Management Software


Beschrijving

Te koop word aangeboden een uniek geautomatiseerd beleggingssysteem / belegginssoftware tool. De software tool is ontwikkeld door een programmeur / beurshandelaar die na 38 jaar beurshandel vanwege gezondheidsredenen opzoek is naar een serieuze overname kandidaat die affiniteit heeft met beleggen en zijn tool/werk wil voortzetten.

Applicatie
De software is verpakt in een software applicatie die door de ondernemer in de jaren 2003-2008 zelf is ontwikkeld. Met deze software kan je “automatisch” handelen op financiële markten, de applicatie neemt positie in indien aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.

Kerncijfers
Sinds aanvang, nu ruim 11 jaar geleden, is consistent een netto winst behaald van 24% netto op jaarbasis. Alle resultaten zijn aantoonbaar en verifieerbaar. De software is alleen voor eigen gebruik ingezet, deze kan echter worden verhuurd.

Voorwaarden
Voor overname is in principe geen ICT kennis nodig, het betreft een Plug & Play beleggingssysteem wat volkomen uniek is en is uiterst vriendelijk in gebruik. Een inwerkperiode en support maakt vanzelfsprekend onderdeel uit van de overname, zo ook een kennismakingsperiode van minimaal 3 maanden. Condities en voorwaarden in onderling overleg.

Financiële instellingen
Aan financiële instellingen wordt niet verkocht.

Samenwerkingsverband
Een samenwerkingsverband is onder bepaalde voorwaarden bespreekbaar wanneer deze leidt tot een serieuze continuering van de activiteiten.

Eigen middelen
Zonder eigen middelen van minimaal € 1,8 miljoen is het onnodig om op deze propositie te reageren.

Omzet
€ 1,000,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
IT, online & e-commerce, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28151
Rechtsvorm
B.V.