Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Unieke cosmetica store/ make up concept

Verkoop van betaalbare make up merken in trendy en moderne shop


Beschrijving

Het, in Nederland, unieke concept richt zich op de verkoop van zeer populaire buitenlandse make-up merken en producten die in Nederland niet in-store en in webshops te verkrijgen zijn.

Bijzonderheden
Door middel van een strakke, helder ingerichte, moderne store die visueel aantrekkelijk is en profileert als high-end store, biedt dit concept haar doelgroep van 13 jaar tot en met +/- 40 jaar een luxe en betaalbare shopping experience.

Store
In de store wordt er door professionele make-up artists service verleend en geadviseerd aan klanten op het gebied van make-up. De combinatie van de elementen assortiment, visueel concept en service bieden de klanten een luxe shopping ervaring met de meest populaire make-up merken waarbij de producten tegen een betaalbare prijs worden aangeboden.

Concept
Op dit moment bestaat het concept uit een fysieke store en een webstore. De formule is opgebouwd en de eerste vestiging heeft zich uitontwikkeld in die zin dat deze stabiel loopt en groeit in omzet en is toe aan een start naar het groeien naar meerdere vestigingen. Het concept leent zich naast uitbreiding door een of meerdere eigenaren die alles in eigen beheer houden en op die wijze uitbreiden, ook voor het uitbreiden middels franchise activiteiten, door het aantrekken van franchisers.

Reden verkoop
De huidige ondernemer wil zich richten op andere activiteiten (reeds aanwezige andere onderneming in een geheel andere sector) en voor de verdere groei is ook een ander soort ondernemer nodig.

Vragen
Voor vragen of een look en feel van het concept en de store nodigen wij belangstellenden uit om vooral langs te komen in onze store in Leiden.

Omzet
€ 250,000
Winst
Nettowinst € 60,000
Aantal FTE
1
Regio
Midden Nederland
Sector
Detailhandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26398
Rechtsvorm
Eenmanszaak