Unieke webshop voor crossmotor stickers

Kwalitatief hoogwaardig drukwerk


Beschrijving

De webshop bestaat sinds 2006 en de belangrijkste dienst is het leveren van complete stickersets voor crossmotoren. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Dit alles gebeurt via een website waarop de klant zelf de stickersets kan samenstellen. Daarnaast leveren zij benodigdheden voor de motor en de motorcrosser. Sinds 2015 is de omzet met minimaal 25% per jaar gegroeid.

Bijzonderheden
De webshop is op vele manieren eenvoudig te wijzigen en wordt maandelijks vernieuwd. De website is meertalig en is voorzien van een eenvoudige bestelmogelijkheid.  Het bedrijf is gevestigd in Noord Nederland, maar is eenvoudig verplaatsbaar.  De webshop levert haar producten wereldwijd. De omzetverhouding hierin is ongeveer voor 40% Nederland en 60% buiten Nederland.

Omzet
Het bedrijf realiseert een omzet van ca. € 240.000,-

Reden verkoop
Reden van verkoop is dat het bedrijf toe is aan een volgende stap. Product is volwassen en dient nu nationaal en internationaal uitgebouwd worden.

Transactie
Het betreft een overname van de activa van de onderneming. Vraagprijs (inclusief een goede inwerkperiode) bedraagt € 275.000,-.

Geschikt voor
De koper dient bij voorkeur affiniteit met de branche te hebben. Koper kan een strategische partij zijn, maar ook een MBI kandidaat die op deze wijze een perfecte start kan maken en zich kan richten op het verder uitbouwen van de omzet en de bijbehorende organisatie.

Financiering
Om een soepele financiering mogelijk te maken, dient een koper over voldoende eigen middelen te kunnen beschikken.

Interessant voor
Een interessant bedrijf voor een MBI-er om verder uit te bouwen of voor een strategische partij om volume toe te voegen. 

Omzet

€ 240.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Noord Nederland

Sector

IT, online & e-commerce, Media, reclame & communicatie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#28730

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!