Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Universeel autobedrijf

Met Duitse importkanalen


Beschrijving

Ter overname bieden wij aan een universeel, bij BOVAG aangesloten, autobedrijf in het oosten van Nederland. Het bedrijf heeft in haar lange historie een trouw klantenbestand op weten te bouwen. Dankzij haar locatie kan het bedrijf eenvoudig gebruik maken van Duitse import kanalen. De onderneming beschikt over een goed uitgeruste werkplaats, met een ruime showroom. Het onroerend goed is in eigendom van het bedrijf en zal bij voorkeur onderdeel uitmaken van de transactie.

Reden verkoop en kandidaat-koper
De huidige ondernemers hebben vanwege hun leeftijd besloten de onderneming te willen verkopen. Uiteraard zijn zij na overdracht beschikbaar om zorg te dragen voor een ordentelijke overdracht. De kandidaat-koper kan een financiele koper alsook een MBI kandidaat zijn.

Interne organisatie
Naast de ondernemers zijn er een drietal personen (2,25 FTE) werkzaam binnen de onderneming. Allen zijn werkzaam in de werkplaats. De ondernemers zijn verantwoordelijk voor de verkoop.

Transactie
De verkoper geeft voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij 100% van de aandelen wordt verkocht. Het onroerend goed zal bij voorkeur onderdeel uitmaken van de transactie.

Omzet
€ 800,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Oost Nederland
Sector
Automotive, transport & logistiek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#24026
Rechtsvorm
B.V.