Universeel caravanbedrijf

Inruil, verkoop nieuwe en gebruikte caravans
Universeel caravanbedrijf gevestigd in Midden-Nederland ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 450.000

EBITDA

Nettowinst € 46.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Automotive, transport & logistiek
Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29740

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Het bedrijf is in 2000 gestart en gevestigd in Midden-Nederland. Behalve uit de directe omgeving, komen klanten van overal mede vanwege het bekende caravanmerk. Exclusiviteit voor de wijde omtrek. Klanten komen voor service en reparatie of om hun huidige caravan om te ruilen voor een andere (nieuw of gebruikt).

Bijzonderheden
De afgelopen jaren is het – actief onderhouden – klantenbestand uitgegroeid tot zo’n 600 relaties. Zeker in de huidige markt waar kampeervakanties weer erg in trek zijn, groeit het bestand verder door. Zowel recreanten die met hun caravan genieten van de vakanties in binnen- en buitenland, als klanten die een (min of meer) vaste plek op een camping in de regio hebben, zorgen voor veel mond-tot-mond-reclame. Soms komen ze voor onderhoud, reparatie of een artikel uit de shop en raken ze enthousiast over een caravan in de showroom.

Reden voor verkoop
De verkopers hebben een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen en is bereid om een overgangsperiode te bepalen waarin hij mee blijft werken.

Transactievorm
De verkopende ondernemer (VOF) wil graag een activa-transactie.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze sector.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!