Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Vakantiepark Noord-Nederland

Recreatiepark met uitbreidingsmogelijkheden


Beschrijving

Rustig gelegen vakantiepark met circa 250 recreatiewoningen/ chalets (waarvan 50 op huurgrond) en 75 kampeerplaatsen. Het geheel is gelegen op ca 35 ha recreatie- en cultuurgrond.

Doelgroep
Het park richt zich met name op gezinnen met jonge kinderen en senioren.

Faciliteiten
Uitgerust met moderne centrale voorzieningen als een receptie, restaurant/café met 100 zitplaatsen een vergaderruimte, een binnenzwembad, cafetaria met winkeltje, een wasserette en diverse speelplaatsen voor kinderen. De kampeerplaatsen zijn voorzien van privé sanitair. Op het terrein is een moderne beheerderswoning aanwezig. De onderneming heeft een samenwerkingsovereenkomst met een landelijk opererende organisatie voor de verhuur van vakantiewoningen.

Uitbreidingsmogelijkheden
Het park biedt volop uitbreidingsmogelijkheden. Volgens het bestemmingsplan mogen ruim 40 extra vakantiewoningen worden gebouwd met een oppervlakte van 70-100m2. Het uitbreidingsplan is ontwikkeld en gereed voor uitvoering.

Principeakkoord
Op grond van een gemeentelijk principeakkoord mogen daarnaast nog  3 groepsaccomodaties (max. 22 personen) worden gebouwd. Deze uitbreidingsplannen zijn volledig uitgewerkt en kunnen door een koper vrijwel direct worden aangevangen.

Verkoopreden
Vanwege een gewijzigde gezinssituatie en andere ondernemersactiviteiten binnen de familie wordt de onderneming ter overname aangeboden. Na overdracht is de huidige ondernemer bereid gedurende een vooraf afgesproken overdrachtsperiode betrokken te blijven bij het bedrijf.

Overname kandidaat
De onderneming is met name geschikt voor een landelijke opererende recreatieonderneming die dit park aanvullend op andere parken gaat exploiteren of een beleggende/investerende bouwonderneming die de aanwezige uitbreidingsmogelijkheden gaat uitvoeren en de extra recreatiewoningen gaat verkopen. De onderneming is tevens geschikt voor een MBI kandidaat.

Transactie
De verkoper geeft de voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij de koper aandeelhouder wordt van de huidige onderneming. De verkoper wenst het bedrijf voor 100% te verkopen.

Bespreekbaar
Daarnaast is het bespreekbaar om  aanvullend onroerend goed over te nemen. Ook de wijze van betaling en eventuele financieringsvormen zijn bespreekbaar.

Omzet
€ 1,000,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Oost Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25412
Rechtsvorm
B.V.