Primair aankoop pand met mogelijkheid tot koop fysio en fitness

Primair wordt het vastgoedpand aangeboden. Dit pand heeft een oppervlakte van ongeveer 1100 m2. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 600.000

EBITDA

€ 100.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Noord Nederland

SECTOR

Vastgoed

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29571

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Primair wordt het vastgoedpand aangeboden. Dit pand heeft een oppervlakte van ongeveer 1.100 m2. In dit pand is zowel de praktijk voor fysiotherapie [187 m2] en het fitnessbedrijf [870 m2] gevestigd.

Vastgoedpand
De koper van het pand kan het pand gelijk doorverhuren aan de twee bedrijven die gevestigd zijn in het pand. De eigenaar gaat deze bedrijven ook verkopen en heeft, in principe, al twee kopers die openstaan voor de huur van de oppervlakte van het pand. De eigenaar heeft daarmee de continuïteit van de bedrijven al gewaarborgd. 

Overname fysio & fitness
Toch staat de eigenaar ook open voor partijen die de fysiopraktijk danwel het fitnesscentrum willen overnemen. Ze kunnen zowel afzonderlijk of met elkaar gekocht worden, eventueel in combinatie met het vastgoedpand. Dit zal in onderling overleg met de huidige eigenaar bespreekbaar zijn. 

Taxatierapport
Taxatierapport pand, d.d. 07-2020, aanwezig.

Inventaris pand + parkeergelegenheid
Boven het pand is tevens een appartement gevestigd. Dit appartement maakt geen onderdeel uit van het pand. Op het dak staan 143 zonnepanelen en binnen het pand is alles voorzien van led-verlichting. Voor het pand zijn 20 parkeerplaatsen in eigendom.

Prijs
De vraagprijs bedraagt € 650.000.k.k.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.