Vastgoedpand met fysiotherapiepraktijk & fitnesscentrum

Primair aankoop pand met mogelijkheid tot koop fysio en fitness


Beschrijving

Primair wordt het vastgoedpand aangeboden. Dit pand heeft een oppervlakte van ongeveer 1.100 m2. In dit pand is zowel de praktijk voor fysiotherapie [187 m2] en het fitnessbedrijf [870 m2] gevestigd.

Vastgoedpand
De koper van het pand kan het pand gelijk doorverhuren aan de twee bedrijven die gevestigd zijn in het pand. De eigenaar gaat deze bedrijven ook verkopen en heeft, in principe, al twee kopers die openstaan voor de huur van de oppervlakte van het pand. De eigenaar heeft daarmee de continuïteit van de bedrijven al gewaarborgd. 

Overname fysio & fitness
Toch staat de eigenaar ook open voor partijen die de fysiopraktijk danwel het fitnesscentrum willen overnemen. Ze kunnen zowel afzonderlijk of met elkaar gekocht worden, eventueel in combinatie met het vastgoedpand. Dit zal in onderling overleg met de huidige eigenaar bespreekbaar zijn. 

Taxatierapport
Taxatierapport pand, d.d. 07-2020, aanwezig.

Inventaris pand + parkeergelegenheid
Boven het pand is tevens een appartement gevestigd. Dit appartement maakt geen onderdeel uit van het pand. Op het dak staan 143 zonnepanelen en binnen het pand is alles voorzien van led-verlichting. Voor het pand zijn 20 parkeerplaatsen in eigendom.

Prijs
De vraagprijs bedraagt € 650.000.k.k.

Omzet

€ 600.000

Winst

€ 100.000

Aantal Fte

6-10

Regio

Noord Nederland

Sector

Vastgoed

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

VOF

Profielnummer

#29571

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!