Verhuisbedrijf (Randstad)

Met ook internationale werkzaamheden


Beschrijving

Een gerenommeerd verhuisbedrijf met een jarenlange bestaansgeschiedenis, actief op zowel de zakelijke als particuliere markt. Ook internationaal worden werkzaamheden uitgevoerd. Naast de verhuiswerkzaamheden behoort opslag van inboedels ook tot de bedrijfsactiviteiten. De onderneming biedt uitstekende perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler in de branche.

Kerncijfers
Het omzetniveau bedraagt circa € 2.750.000 op jaarbasis en is winstgevend. 

Locatie
De bedrijfslocatie is centraal gelegen in de Randstad en kenmerkt zich door een goede bereikbaarheid en nabij gelegen snel- en uitvalswegen. 

Personeel
Buiten de eigenaar zijn circa 22 (parttime en fulltime) werknemers, zowel op kantoor als in de dagelijkse uitvoering van de verhuiswerkzaamheden.

Reden voor verkoop
De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Aangeboden belang
De ondernemer wenst 100% van de aandelen te verkopen alsmede het onroerend goed. 

Meer informatie
Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst komt meer informatie beschikbaar.

Omzet

€ 2.750.000

Aantal Fte

11-20

Regio

West Nederland

Sector

Automotive, transport & logistiek, Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29362

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!