Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Verhuurbedrijf in bestelbussen gevestigd in Amsterdam

Actief in de verhuur van kleine en grote bestelbusjes, bakwagens en 9-persoons busjes


Beschrijving

De aangeboden onderneming (eenmanszaak) is sinds 2010 actief in de verhuur van kleine en grote bestelbusjes, bakwagens en 9-persoons busjes.

Wagenpark
Het wagenpark (13 busjes) bestaat voornamelijk uit Mercedes Benz Vito & Mercedes Benz Sprinter (met/zonder laadklep) busjes.

Bijzonderheden
De ontwikkeling in de bezettingsgraad is goed en biedt nog ruimte voor verdere optimalisaties, welke gerealiseerd kunnen worden door meer schaalgrootte. Door middel van een zelf ontwikkeld boekingssysteem (in samenwerking met een partner) is een eigen boekings- en reserveringssysteem ontwikkeld die volledig gedigitaliseerd is: van reserveren tot het inchecken en uitchecken. Dit maakt het bedrijfsmodel tot een schaalbaar concept.

Posities zoekwoorden
De onderneming heeft een zeer goede online vindbaarheid, waaronder #1 en #2 rankings in Google bij de belangrijkste zoekwoorden.

Locatie
De onderneming is strategisch gelegen (net buiten de ring van Amsterdam) met goede bereikbaarheid, ruim parkeerterrein en een afsluitbaar hek.

Reden verkoop
De huidige eigenaar is een creatieve autodidact die voornemens is om een carrièreswitch te maken en daarom de onderneming wil overdragen. Naast de huidige eigenaar (deeltijd) is er 1 medewerker (deeltijd) in dienst.

Omzet
€ 340,000
Winst
EBITDA € 145,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Automotive, transport & logistiek, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28351
Rechtsvorm
Eenmanszaak