Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Verhuurbedrijf in foto/video entertainment

Innovatief bedrijf met potentie


Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van diverse foto/video entertainment producten. De producten worden jaarlijks verhuurd aan zowel particuliere als zakelijke klanten. De producten worden gebruikt op bruiloften, personeelsfeesten, beurzen, merkactivaties en andere events. Het bedrijf is niet locatiegebonden en werkt tevens landelijk. Producten worden geleverd op locatie en geïnstalleerd door onze medewerkers, naar wens van de klant blijft onze medewerker ter begeleiding. Het bedrijf heeft tevens op projectbasis voor diverse grote (internationale) organisaties foto activaties verzorgd. Momenteel telt het bedrijf twee vaste medewerkers en circa twintig oproepkrachten.

Bijzonderheden
Het bedrijf beschikt over een groot en divers productaanbod, waarmee een groot deel van de markt bediend kan worden. De producten zijn in goede staat en de organisatie draait zelfstandig. De online presentatie en vindbaarheid van het bedrijf zijn goed en de gehele backend en interne processen van de organisatie zijn geautomatiseerd. Er zijn op alle benodigde vlakken juiste leveranciers, maar is hier niet van afhankelijk.

Mogelijkheden
Momenteel werkt het bedrijf al regelmatig samen met vaste partners (evenementenbureaus/dj's/feestlocaties), echter kan hier gemakkelijk meer uit gehaald worden. De website is onlangs uitgebreid met een webshop, ter behoeve van online zichtbaarheid en vergroting van de omzet. Deze webshop is volledig functioneel, echter niet volledig benut.

Omzet
€ 430,000
Winst
€ 95,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Horeca, toerisme & recreatie, Media, reclame & communicatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26793
Rechtsvorm
Eenmanszaak