Verhuurder vakantiewoningen (met uitbreidingsmogelijkheden)

In de omgeving van het Limburgs Heuvelland


Beschrijving

De onderneming is gevestigd in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Een gebied dat steeds populairder wordt bij Nederlanders die in eigen land een korte of langere vakantie willen vieren (steeds gangbaarder vanwege corona), maar ook bij gasten uit de hele wereld via boekingssites als Booking.com en Airbnb.

Vakantiewoningen
In een monumentale vierkantshoeve zijn 3 ruime en comfortabele vakantiewoningen gerealiseerd: voor 2-4, 4-5 en 6-8 personen, die vanaf 2008 tot grote tevredenheid van de gasten worden verhuurd. Elk met eigen terras, ruime parkeervoorzieningen en een grote huisweide van ruim 5.000 m2. Uitgeroepen tot beste vakantiewoning van Nederland (Zoover) met scores van ca. 9,5 (Booking) en 4,8 uit 5 (Airbnb). Mede daardoor is een doorlopende verhuur met mooie bezettingspercentages gerealiseerd.

Businessplan
Er is een verkoopbrochure beschikbaar voor serieus geïnteresseerde kopers. Daarnaast is er een volledig uitgewerkt businessplan beschikbaar waarin - met instemming van de gemeente - uitbreiding met vakantiewoningen, B&B en daghoreca is voorzien.

Aangeboden belang
Verkoop van huidige exploitatie vakantiewoningen d.m.v. huurcontract of koop van betreffende onroerend goed (deel Hontemerhof).

Geschikt voor
Geschikt voor ondernemers die huidige exploitatie willen voortzetten en uitbreiden.

Transactievorm
Het betreft een Activa-Passiva transactie waarbij meerjarig huurcontract of koop van vastgoed mogelijk is. 

Omzet

€ 55.000

Winst

EBIT € 12.000

Aantal Fte

1

Regio

Zuid Nederland

Sector

Horeca, toerisme & recreatie

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29114

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!