Groothandel opblaasbare attracties en spellen

Zoals Abraham en Sarah, skydancers, springkussens en eyecatchers

Omzet € 395.000

Winst € 200.000

Sector Groothandel

RegioNoord-Brabant

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 395.000
FTE 2-5
Beschrijving

Deze groothandel/importeur behoort tot de top-drie leveranciers binnen haar niche. De uniek zelfontworpen opblaasfiguren en andere inflatables worden door veel verhuurders en recreatiebedrijven ingekocht en succesvol verhuurd.

Bijzonderheden
Veel startende ondernemers uit met name heel Nederland en België weten het bedrijf te vinden om producten in te kopen en met succes te gaan verhuren, daar er veel vraag is in de branche. Het bedrijf bestaat al bijna 17 jaar en heeft een uitstekende reputatie met veel vaste klanten.

Bedrijfsactiviteiten
De hoofdactiviteiten bestaan uit verkoop van opblaasfiguren, unieke volksspellen, opblaasbare spellen, springkussens, skydancers en skytubes. Het bedrijf beschikt over vele jaren kennis op het gebied van import en veiligheidskeuringen van springkussens en attracties. De modellen Abraham- en Sarah-feestpoppen zijn landelijk bekend bij attractieverhuurders. De dagelijkse bedrijfsactiviteiten worden uitgevoerd door 2 fulltime krachten.

Kansen/mogelijkheden
Bij uitbreiding van het team met extra medewerkers zal dit potentieel buiten proportioneel kunnen stijgen. Veel groeipotentieel is reeds aanwezig, aangezien er veel vraag naar de betreffende producten. 

De organisatie
Het bedrijf beschikt over een ruime showroom, magazijn, opslag en kantoor. Het pand, de locatie is niet beschikbaar ter overname, het bedrijf is niet-locatieafhankelijk. Veel herhaalklanten bestellen opblaasfiguren telefonisch of via de website en deze worden per post verzonden.

Overige informatie
Daar het bedrijf zich niet bezig houdt met verhuur, is er geen sprake van veel handling, waar bij verhuurbedrijven doorgaans wel veel sprake van is.

Aangeboden belang
De inventaris omvat: de webshop, CRM-systeem, klanten/relatie/leveranciersbestand, auteursrechtelijke beschermde ontwerpen en kennisoverdracht.

Brookz Sectormonitor Groothandel
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector Groothandel? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de Groothandelsector jou bij helpen.

Omzet € 395.000

Winst € 200.000

Sector Groothandel

RegioNoord-Brabant

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 395.000
FTE 2-5