Verspaningsbedrijf Zuidwest-Nederland

Onderneming is voorzien van de meest moderne CNC verspaningsapparatuur en apparatuur voor conventionele verspaning
Verspaningsbedrijf met moderne CNC verspaningsapparatuur en apparatuur voor conventionele verspaning. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 400.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Industrie & productie
Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#25245

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De verkopende partij heeft twee bedrijfshallen in eigendom op een groot bedrijventerrein in Zuidwest-Nederland. Eén hal is in gebruik door verkoper zelf. Hij verricht hier werkzaamheden met behulp van een (enigszins gedateerd) machinepark, dat niet verkocht wordt. De andere hal is voorzien van de meest moderne CNC verspaningsapparatuur en apparatuur voor conventionele verspaning.

Huurovereenkomst
Het gehele onroerend goed wordt aangeboden tegen taxatiewaarde. Verkoper wil graag in één hal blijven werken en is bereid om voor dit gedeelte een huurovereenkomst aan te gaan.

Apparatuur
De moderne apparatuur is nieuw moeilijk leverbaar en heeft lange levertijd. De machines worden als totaalpakket aangeboden tegen 63% van de nieuwwaarde.

Activiteiten
De meeste contacten met klanten inzake verspaningswerkzaamheden verlopen momenteel via de verkoper zelf. De verkoper is bereid om het klantenbestand geleidelijk over te dragen. De verspaningswerkzaamheden in de hal die hij zelf gebruikt, worden uitgevoerd door twee ZZP’ers. Dit kan indien gewenst worden voortgezet in de toekomst.

Overnamecondities
De bedrijfsovername zal geschieden door een transactie van activa en onroerend goed. Bij voorkeur wordt één hal nog een aantal jaren gehuurd door de verkoper na overname.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!