Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Verspaningsbedrijf Zuidwest-Nederland

Voorgestelde transactie: activa en onroerend goed


Beschrijving

Verkoper heeft twee bedrijfshallen in eigendom op een groot bedrijventerrein in Zuidwest-Nederland. Eén hal is in gebruik door verkoper zelf. Hij verricht hier werkzaamheden met behulp van een (enigszins gedateerd) machinepark, dat niet verkocht wordt. De andere hal is voorzien van de meest moderne CNC verspaningsapparatuur en apparatuur voor conventionele verspaning.

Huurovereenkomst
Het gehele onroerend goed wordt aangeboden tegen taxatiewaarde. Verkoper wil graag in één hal blijven werken en is bereid om voor dit gedeelte een huurovereenkomst aan te gaan.

Apparatuur
De moderne apparatuur is nieuw moeilijk leverbaar en heeft lange levertijd. De machines worden als totaalpakket aangeboden tegen 63% van de nieuwwaarde.

Activiteiten
De meeste contacten met klanten inzake verspaningswerkzaamheden verlopen momenteel via de verkoper zelf. De verkoper is bereid om het klantenbestand geleidelijk over te dragen. De verspaningswerkzaamheden in de hal die hij zelf gebruikt, worden uitgevoerd door twee ZZP’ers. Dit kan indien gewenst worden voortgezet in de toekomst.

Overnamecondities
De bedrijfsovername zal geschieden door een transactie van activa en onroerend goed. Bij voorkeur wordt één hal nog een aantal jaren gehuurd door de verkoper na overname.

Omzet
€ 400,000
Aantal FTE
1
Regio
Zuid Nederland
Sector
Industrie & productie, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25245