Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Waterbouwfirma en leverancier bootliften en boothuizen

Actief in zowel de B2C als B2B markt


Beschrijving

De firma is 22 jaar actief in de Nederlandse markt. Onder de werkzaamheden vallen het verhandelen en installeren van bootlift systemen vanuit een Amerikaanse producent. Tevens worden drijvende loodsen met bootlift systemen vanuit deze firma geproduceert.

Activiteiten
Verkoop, installatie en onderhoud van bootlift systemen met een capaciteit tot 100ton. De kanten zijn zowel particulieren als overheden. De systemen zijn geschikt voor rivieren, meren en getijden water. In het portfolio zitten ook lopende onderhoudscontracten van bestaande klanten. Naast de bootlift systemen worden er ook drijvende loodsen met liftsystemen gebouwd welke o.a. toepasbaar zijn voor reddingsdiensten.

Onderscheiden vermogen
De producten worden onder ISO-norm en Eurocodes gebouwd en zijn bewezen in de markt. De branche kent weinig tot geen vergelijkbare bedrijven, welke de mogelijkheid hebben om soortgelijke producten te verhandelen. Voor de liftsystemen is een exclusiviteits overeenkomst van toepassing en de drijvende loodsen zijn in-house ontwikkeld.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Aantal FTE
2-5
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Bouw & installatietechniek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26256
Rechtsvorm
Eenmanszaak