Watersportbedrijf met exclusief dealerschap topmerk

Gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van buitenboordmotoren en (rubber)boten


Beschrijving

De onderneming is een watersportbedrijf dat al tientallen jaren gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van buitenboordmotoren en (rubber)boten en levert ook een uitgebreid assortiment onderdelen en accessoires. Daarnaast voert het bedrijf een exclusief dealerschap voor een topmerk en is servicecenter van meerdere grote merken. 

Bijzonderheden
In de winkel met werkplaats worden motoren en boten (nieuw en occasions) aangeboden, worden vakkundig onderhoud en reparaties uitgevoerd en kunnen watersportliefhebbers en –professionals terecht voor deskundig advies.

Klanten
Het bedrijf richt zich op de particuliere watersporter en watersportverenigingen, maar professionele partijen als beroepsvaart, off-shore bedrijven en reddingsbrigade behoren ook tot het bestand van vaste klanten dat is opgebouwd.

Reden verkoop
De huidige eigenaar wil na bijna 30 jaar meer tijd gaan scheppen voor andere uitdagingen. Zijn rol zal na de overname overeenkomstig de wensen van de koper worden ingevuld, waarbij zowel aanblijven voor een overeen te komen overdrachtsperiode als andere opties bespreekbaar zijn.

Groeifase
Om de groei terug te brengen zouden de verkoopinspanningen moeten worden vergroot. Voor deze nieuwe fase van groei wil de huidige eigenaar en oprichter het bedrijf overdragen aan een opvolger die dit proces beter kan aanjagen: een ondernemer die een snelle start wil maken of een ondernemer die dit bedrijf kan combineren met een al bestaande onderneming.

Aangeboden belang
Aangeboden worden alle activa van de onderneming.

Omzet

€ 250.000

Aantal Fte

1

Regio

West Nederland

Sector

Overig

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#28365

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!