Watersportbedrijf

Met winkel, inclusief drijvend tankstation, en webshop
Watersportbedrijf op de rand van Noord- en Zuid-Holland met veel groeipotentie. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.430.000

EBITDA

EBITDA € 82.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Detailhandel
Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30135

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Mede door corona heeft de watersport het afgelopen jaar in Nederland een extra boost aan interesse gekregen. Hierdoor presteert de onderneming goed en komt er naar verwachting een mooi seizoen aan. De onderneming zit op een goede locatie aan het water, waar jaarlijks vele watersporters passeren.

De onderneming is een full-service watersportbedrijf. De activiteiten bestaan onder andere uit:

  • Verkoop, installatie en onderhoud van binnen- en buitenboordmotoren;
  • Exploitatie van watersportwinkel inclusief een drijvend (selfservice) tankstation;
  • Overdekte (winter-)stalling;
  • Dealerschap van A-merken als Yanmar, Volvo Penta, Mercury en Whaly;
  • Exploitatie van de succesvolle webshop.

Medewerkers
Buiten de eigenaar zijn er bij de onderneming 3 vaste medewerkers in dienst. Daarnaast worden enkele ZZP monteurs en winkelmedewerkers naar behoefte ingehuurd gedurende het hoogseizoen.

Locatie
Het bedrijf ligt op de rand van Noord- en Zuid-Holland op een ideale locatie direct aan het water. Het terrein bestaat uit een watersportwinkel, drijvend tankstation (incl vergunning), meerdere werkplaatsen en magazijnen, overdekte stallingsruimte, showroom en kantoorruimte. Daarnaast is er buitenruimte voor meerdere parkeerplekken en botenstalling. 

Reden verkoop
Na meer dan 40 jaar succesvol leiding te hebben gegeven en de onderneming verder te hebben geprofessionaliseerd is het moment aangekomen voor de ondernemer om het bedrijf over te dragen aan een nieuwe eigenaar. 

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een aandelentransactie als 2) een activa-transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Het bedrijf is interessant voor ondernemende en enthousiaste MBI-kandidaten met kennis van de sector. Ook is het interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te realiseren.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!