Full package webshop

Full package webshop in mondkapjes & accessoires met nog veel groeiruimte. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 90.000

EBITDA

Nettowinst € 40.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie
IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29921

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is een webshop in alle soorten kwalitatieve mondkapjes & accessoires, zowel medisch als niet-medisch. Webshop heeft een mooie en goed vindbare handelsnaam, eigen productlijn en terugkerende en tevreden klanten.

Locatie
Het bedrijf is niet-locatiegebonden, daar alle logistiek wordt afgehandeld door een fulfillment partner.

Bijzonderheden
Naast de eigen webshop met mooie organische verkoopresultaten wordt er tevens verkocht via verschillende verkoopkanalen (o.a. Bol.com); overname van deze accounts zitten bij de deal inbegrepen.

Medewerkers
Alleen eigenaar is op dit moment actief in het bedrijf. Eigenaar spendeert momenteel 20-30 minuten per dag aan het beantwoorden van support/sales-vragen en inkoop van eventuele voorraad. Dit is eventueel ook uit te besteden aan een externe partij.

Groeikansen
Er is nog veel groeiruimte; opschalen is mogelijk met paid advertising en het volledig benutten van verschillende verkoopkanalen. Dit geldt ook voor de mailinglijst. Dit wordt nu onvoldoende gedaan. 

Synergievoordelen
Er zijn synergievoordelen te behalen voor een partij die reeds mondkapjes en/of overige PBM verkoopt of produceert, maar dit is niet per se nodig.

Profiel koper
Deze onderneming is interessant voor de strategische koper die het assortiment of zijn/haar positie op de markt wil verbreden of wil toetreden tot de markt van PBM. Deze onderneming biedt tevens een kans aan diegene om als ondernemer te gaan opereren. Bij de overname dient de voorraad mee te worden gekocht (+/- 18.000 euro).

Reden van verkoop
De huidige eigenaar wil de opbrengst van de verkoop investeren in een nieuwe startup. 

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.