Webshop in producten duurzame afvalscheiding

Voornamelijk B2B-afzet aan gemeenten en bedrijven
Webwinkel in producten ter bevordering duurzame afvalscheiding met B2B-klanten. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 105.000

EBITDA

Nettowinst € 10.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30173

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

De webwinkel verkoopt artikelen en accessoires om duurzame en bewuste afvalscheiding onder de consumenten en bedrijven te bevorderen.

Kerncijfers
De resultaten van de webwinkel laten een mooie jaar-op-jaar stijging zien. Deze groei komt voornamelijk door de merkproducten van goede kwaliteit, snelle levering, een zeer betrokken klantenservice met een persoonlijke insteek, lage marketingkosten en een laag retouren percentage volgens 1 van de eigenaren. Daarnaast wordt een mooie conversie van ca. 12% - 16% behaald. De omzet van webwinkel is in 2021 aan het groeien met ongeveer 30% t.o.v. het eerste kwartaal van 2020.

Vraagprijs
De verkoopprijs is exclusief de over te nemen voorraad met een huidige inkoopwaarde van ca. €12.000. De definitieve waarde wordt vastgesteld bij overname.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.